سایت دکتر شریعتی

سایت دکتر شریعتی

سایت دکتر شریعتی

سایت دکتر شریعتی

گرفتگی عضلات معده

گرفتگی عضلات معده

گرفتگی عضلات معده ,گرفتگی عضلات معده و روده,گرفتگی عضلات معده در بارداری,گرفتگی عضلات معده,گرفتگی عضله معده,گرفتگی عضله معده,علت گرفتگی عضلات معده

گرفتگی عضلات معده , گرفتگی عضلات معده و روده , گرفتگی عضلات معده در بارداری , گرفتگی عضله معده

توضیحاتی در مورد گرفتگی عضلات معده

علل گرفتگی عضلات به چند دلیل می تواند باشد که شامل موارد زیر است: * کشیدگی عضله در اثر حرکات ناگهانی بدن * انجام تمرین شدید یا بیش از حد ورزشی. اغلب بعد از دوی ماراتن، ورزشکاران در اثر از دست دادن املاح بدن، دچار گرفتگی دردناک عضلات می شوند. * آسیب عضلات در اثر نوع تروما و حادثه. دریافت پیغام های نادرست از مغز توسط ماهیچه های آسیب دیده باعث اسپاسم می شود. * کم آبی بدن * بیماری هایی مثل فلج مغزی، ام اس (MS) و سیروز کبدی * آسیب اعصاب یا نخاع * سوءتغذیه و کمبود املاح در بدن. از دست دادن کلسیم و منیزیم منجر به اسپاسم ماهیچه ای می شود. اگر گرفتگی متناوب باشد، فرد باید مکمل این املاح را تحت نظر پزشک مصرف کند. * تهوع و استفراغ بیش از حد هم می تواند باعث اسپاسم ماهیچه ای شود. * قرار گرفتن در معرض موادشیمیایی خاص مثل آفت کش ها و حشره کش ها و مسمومیت با سرب ممکن است سبب اسپاسم ماهیچه ای شود. * آلودگی با سمومی مانند استریکنین می تواند عامل ایجاد اسپاسم عضله باشد. * یکی از علل مهم بروز اسپاسم، کاهش اکسیژن است. در صورتی که اکسیژن محیطی که فرد در آن قرار گرفته کم باشد، ممکن است فرد دچار اسپاسم شود که در این حالت قرار گرفتن در یک محیط پر از اکسیژن و تنفس عمیق می تواند موثر باشد. * خستگی جسمی شدید و ادامه فعالیت با وجود خستگی مفرط به عنوان علل انقباض عضلات است که در این حالت استراحت، نقش موثری در بهبود اسپاسم عضلات دارد. * استفاده از داروهای ادرار آور (دیورتیک) و اسید نیکوتینیک دارویی می تواند موجب اسپاسم شود. * بیماران دیالیزی و افرادی که الکل مصرف می کنند نیز در معرض اسپاسم ساق پا هستند. * نوع دیگری از اسپاسم ماهیچه ای، گرفتگی عضلات شکم در اثر آنفلوآنزای معده و یا سندرم روده تحریک پذیر است. اگر گرفتگی عضلات پی در پی اتفاق بیفتد، باید به پزشک مراجعه نمود تا علت آن را پیدا کند و درمان لازم را تجویز نماید. * کودکانی که قولنج دارند هم از اسپاسم شکم رنج می برند که با گریه زیاد همراه است. این اسپاسم به خاطر واکنش نارس مغز به عمل گوارش است. به همین دلیل، قولنج بچه ها با افزایش سن بهبود می یابد. * آنژین نوع دیگری از اسپاسم است و زمانی که قلب خون کافی نداشته باشد رخ می دهد و مربوط به تصلب شرایین یا سختی سرخرگ ها است. علل آنژین معمولا گرفتگی دردناک در ناحیه سینه، گاهی گردن و کتف ها و فک است. درمان این گرفتگی عموما با درمان علل بیماری قلبی و درمان طبی آنژین صورت می گیرد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گرفتگی عضلات معده صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علل گرفتگی عضلات معده

موارد زیر به عنوان علل شناخته شدۀ بروز اسپاسم عضلات مطرح هستند: 1. یبوست کرامپ‌ها و اسپاسم‎ها علایم شایع یبوست محسوب می‎شوند. دیگر علایم عبارتند از: • دچار بودن به مشکل کمبود دفع مدفوع (معمولاً کمتر از 3 بار در هفته) • دفع مدفوع به مقدار کم یا مدفوع سفت • نفخ معده • زور زدن برای دفع مدفوع 2. کم‎آبی بدن کم‎آبی بدن می‎تواند سبب ایجاد عدم تعادل الکترولیت‎ها در بدن (مشخصاً سدیم و پتاسیم) شود. عضلات برای ارائۀ کارکرد کامل به این مواد مغذی نیاز دارند، بنابراین در صورت عدم دسترسی کافی به این مواد احتمال بروز اسپاسم در آنها وجود دارد. دیگر علایم کم‌آبی بدن شامل موارد زیر است: • تیرگی ادرار • سرگیجه • تشنگی شدید • سردرد 3. گاز وجود گاز زیاد در معده ممکن است به بروز اسپاسم منجر شود زیرا عضلات روده برای خارج کردن گاز به زور زدن می‎افتند. گاز زیاد در عین حال ممکن است سبب بروز موارد زیر شود: • نفخ • احساس پر بودن • درد معده 4. گاستریت و گاستروانتریت گاستریت، التهاب معده است در حالی که در گاستروانتریت هم معده و هم روده دچار التهاب می‎شوند. این اختلالات به طور معمول بر اثر عفونت ایجاد می‌گردند. گاستریت و گاستروانتریت همچنین ممکن است سبب بروز علایم زیر شوند: • نفخ • تهوع • درد معده • استفراغ • اسهال (صرفاً در موارد گاستروانتریت) 5. ایلیوس و گاستروپارزی غذای هضم شده از روده‎ها به لطف انقباضات موجی شکل عضلات موسوم به پریستالزیس عبور می‌کند. وقتی این حرکات در هر نقطه از روده کند یا متوقف شود این وضعیت زیر عنوان ایلیوس شناخته می‎شود. چند چیز شامل موارد زیر می‎توانند سبب ایلیوس شوند: • عفونت • التهاب • فقدان فعالیت • جراحی • استفاده از داروهای نارکوتیک دیگر علایم ایلیوس عبارتند از: • ناراحتی شکم • تهوع • استفراغ ایلیوس درگیر کنندۀ معده زیر عنوان گاستروپارزی شناخته می‎شود. این در عین حال می‎تواند سبب بروز اسپاسم معده به ویژه پس از خوردن غذا شود.

انواع گرفتگی عضلات

اسپاسم عضلات به دو نوع کلی و جزئی تقسیم می شود: اسپاسم کلی، تمام عضلات را در برمی گیرد و شایع ترین علت آن کاهش آب بدن است که با نوشیدن آب و مایعات زیاد برطرف می شود. اسپاسم جزیی، قسمتی از بدن مثل کمر یا گردن را درگیر می کند و فروان ترین علت آن، انجام حرکت ناگهانی در این قسمت ها است./س بیشترین نقاطی که دچار اسپاسم می شوند

بهبود گرفتگی عضلات

کمر و گردن بیشتر از سایر نقاط بدن دچار گرفتگی عضلات می شوند،اسپاسم کمر به علت حرکت ناگهانی عضلات کمر، انجام ورزش های سنگین و بد نشستن و ایستادن به مدت طولانی اتفاق می افتد. وجود برخی بیماری‌ها، کاهش املاح بدن، بارداری و عادت ماهانه در زنان از علل دیگر اسپاسم عضلات کمر هستند. مهمترین اقدام برای بهبود گرفتگی عضلات کمر، استراحت و انجام تمرینات کششی پس از بهبودی نسبی است.

علل اسپاسم گردن

علل اسپاسم گردن نیز حرکات ناگهانی گردن و قرار گرفتن نامناسب سر روی بالش است که در این موارد استفاده از برخی داروهای ضد التهاب سبب کاهش درد می شود. همچنین اسپاسم در عضلات ساق پا نیز اتفاق می افتد. این اسپاسم معمولا عضلات کوچک روی پا را گرفتار می کند، به طور مثال در شرایطی که زانو نیمه خمیده است و آن را ناگهان صاف می کنیم، انقباض در عضله ایجاد می شود. افرادی که به طور متناوب و ناگهانی دچار گرفتگی عضله در نواحی معده، شانه، گردن و قفسه سینه می شوند، باید آن را جدی بگیرند، زیرا اسپاسم در این نقاط می تواند علامتی از آنفارکتوس قلبی باشد.

بهبود گرفتگی عضلات

بهبود گرفتگی عضلات – استفاده از داروهای ضد التهاب و در برخی از موارد برخی پمادها همانند پمادهای نعناع‌دار می تواند نقش بسزایی در کاهش درد ناشی از گرفتگی عضلات داشته باشد. – مالیدن پماد روی موضع سبب گرم شدن و انبساط عضلات و افزایش جریان خون می شود و اسپاسم را بهبود می بخشد. – استفاده از سرما و گرمای متناوب می تواند کمک زیادی به بهبود گرفتگی عضلات کند. سرما موجب انقباض عضلات و گرما موجب گشادی بیش از حد عروق می شود، جریان خون را افزایش می دهد و گرفتگی عضلات را بهبود می بخشد. بنابراین استفاده از کیسه یخ و کیسه آب گرم می تواند در این زمینه نقش موثری داشته باشد. – ماساژ دادن نیز در صورتی که درست و اصولی انجام گیرد سبب افزایش فشار خون و انبساط عضلات می شود و در کاهش درد و بهبودی بسیار موثر است. – استراحت، ماساژ، کشش عضلات و تمرینات کششی می تواند درمان های مناسبی برای گرفتگی عضلات ساق پا باشند. افرادی که به طور مکرر دچار اسپاسم عضلات پا می شوند، می توانند ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مچ پای خود را در آب گرم قرار دهند تا درد کاهش یابد.

اسپاسم مری چیست

اسپاسم مری یک شرایط انقباضی دردناک در لوله متصل کننده دهان به معده است که در اصطلاح به آن مری گفته می‌شود. اسپاسم مری را می‌توان به صورت درد ناگهانی و شدید در ناحیه سینه احساس کرد که در عمل می‌تواند از چند دقیقه تا چند ساعت ادامه داشته باشد. اسپاسم مری معمولاً فقط به صورت گاه و بی‌گاه ایجاد شده و در بسیاری از مواقع نیازی به درمان ندارد. به هر حال گاهی اوقات گرفتگی عضلات مری به‌طور مکرر در افراد مشاهده شده و می‌تواند باعث ایجاد محدودیت در حرکت مواد غذایی و مایعات در مری شود. به این ترتیب در صورتی که اسپاسم مری باعث ایجاد اختلال در توانایی غذا خوردن یا مصرف نوشیدنی شود، بیمار می‌تواند از روش‌های درمان مناسب برای رفع این مشکل استفاده کند.

گرفتگی عضلات معده و مری

به‌طور معمول، حرکت‌های انقباضی مری (لوله متصل کننده دهان به معده) باعث حرکت مواد غذایی از دهان به معده با استفاده از یک الگوی منظم و هماهنگی می‌شود. به این ترتیب اسپاسم مری به معنی انقباض نامنظم مری، عدم هماهنگی در بین عضلات، و گاهی اوقات حرکت‌های قوی عضلات در این ناحیه از بدن است. به این شرایط گاهی اوقات اسپاسم منتشر مری (DES) گفته می‌شود. این اسپاسم می‌تواند باعث ایجاد محدودیت در حرکت مواد غذایی از دهان به سمت معده شود. هنگامی که این شرایط در فرد مشاهده شود، مواد غذایی در نواحی خاص مری گیر می‌افتند. گاهی اوقات فرآیند بلع غذا با فشار بیش از حد وارد شده از طرف عضلات مری همراه بوده و این شرایط باعث ایجاد درد برای فرد در هنگام بلع می‌شود. در اصطلاح به این حالت خاص گرفتگی عضلات مری فندق شکن گفته می‌شود. انقباض عضلات مری در این حالت باعث حرکت مواد غذایی در طول مری می‌شود، اما می‌تواند درد شدید برای فرد به همراه داشته باشد. گرفتگی عضلات مری یک مشکل عادی و معمول در بین افراد نیست. گاهی اوقات، علائمی که نشان دهنده اسپاسم مری است می‌تواند در نتیجه سایر شرایط همچون رفلاکس اسیدی معده (GERD) یا آشالازی (achalasia) ایجاد شود. آشالازی یک مشکل عصبی است که به خاطر آن عضلات مری و ماهیچه اسفنگتر تحتانی مری (LES) عملکرد نامناسب از خود نشان می‌دهند. تشویش یا حمله‌های اضطرابی نیز می‌توانند در برخی موارد علائم مشابه برای فرد در این حوزه به همراه داشته باشند.

علت اسپاسم مری

علت اسپاسم مری هنوز به‌طور دقیق شناخته شده نیست. این مشکل می‌تواند با عملکرد اعصاب کنترل کننده حرکت عضلات مری در هنگام بلع غذا ارتباط داشته باشد. گرفتگی عضلات مری می‌تواند به صورت یک مشکل عادی در بین اعضای خانواده مشاهده شود. همچنین مصرف مواد غذایی بسیار گرم یا بسیار سرد نیز می‌تواند خطر ایجاد اسپاسم مری را افزایش دهد. علاوه بر این همواره ممکن است اسپاسم مری بدون دلیل مشخص ایجاد شود.

علائم اسپاسم مری

اسپاسم مری به دو نوع اصلی تقسیم می‌شود. هر دوی این شرایط می‌تواند با وارد شدن آسیب به خاطر رفلکس اسیدی معده ایجاد شده و باعث اختلال در عملکرد اعصاب و عضلات مری در نواحی مشخصی می‌شود که در معرض اسید معده قرار گرفته‌اند. انواع اصلی گرفتگی عضلات مری به شرح زیر هستند: اسپاسم منتشر مری شامل انقباض با یک الگوی غیر هماهنگ است که از حرکت مواد غذایی در مری جلوگیری می‌کند. مری فندق شکن زمانی ایجاد می‌شود که عضلات مری بیش از حد در هنگام عمل بلع منقبض شوند. تقریباً در بیش از نیمی از موارد این مشکل در نتیجه رفلکس اسیدی معده ایجاد می‌شود. علائم گرفتگی عضلات مری در هر دو مورد تقریباً مشابه بوده و شامل موارد زیر است: درد در ناحیه سینه مشابه درد ناشی از حمله قلبی. این شرایط در بین ۸۰ تا ۹۰ درصد افراد دچار اسپاسم مری مشاهده می‌شود. مشکلات بلع یا احساس گیر افتادن غذا در گلو. سوزش سر دل مشابه آنچه در هنگام رفلکس اسیدی معده مشاهده می‌شود. رفلکس اسیدی معده (GERD) معمولاً علت ایجاد اسپاسم مری است. این اسپاسم همچنین می‌تواند با نوشیدن مایعات بسیار گرم یا سرد یا فشار ناشی از استرس ایجاد شده یا دلایل نامشخص داشته باشد.

اسپاسم مری و مراجعه به پزشک

چه زمان لازم است به متخصص گوارش در ارتباط با اسپاسم مری مراجعه شود؟ هنگامی که علائم علیرغم استفاده از روش‌های درمان مناسب بهبود پیدا نکند. هنگامی درد بیمار در هنگام بلع شدید باشد. هنگامی که بی‌دلیل وزن بدن بیمار کم شود. هنگامی که درباره مشکل ایجاد شده یا مراقبت‌های لازم برای آن ابهام وجود داشته باشد.چه زمان لازم است در ارتباط با اسپاسم مری از خدمات درمان اورژانسی استفاده شود؟ هنگامی که از دهان آب تراوش شده یا مشکلات بلع شدید باشد. هنگامی که بیمار احساس خفگی، گیر کردن مواد غذایی، یا استفراغ داشته باشد. هنگامی که بیمار در هنگام بلع درد داشته باشد. هنگامی که درد سینه جدید بوده یا همراه با تشدید آن مشکلات تنفسی برای فرد ایجاد شود.

تشخیص اسپاسم مری

چگونه می‌توان اسپاسم مری را تشخیص داد؟ به این منظور از آزمایش‌های زیر می‌توان استفاده کرد: فشار سنجی: متخصص گوارش به آرامی یک لوله را به گلو وارد کرده و به سمت معده هدایت می‌کند. این لوله دارای حسگرهای مناسب است که می‌تواند فشار موجود در ناحیه مری را اندازه‌گیری کند. این فشار نشان دهنده قدرت گرفتگی عضلات مری در هنگام بلع است. این آزمایش همچنین نشان می‌دهد نحوه حرکت مواد غذایی و مایعات در هنگام بلع در طول مری چگونه است. آندوسکوپی: متخصص گوارش به آرامی یک اسکوپ (لوله بلندی که یک دوربین کوچک به انتهای آن متصل است) به گلو وارد کرده و از این طریق مشکلات ایجاد شده در دیواره مری را بررسی می‌نماید. متخصص گوارش همچنین ممکن است ضخامت دیواره مری شما را بررسی نماید. علاوه بر این همواره امکان دارد نمونه‌های تهیه شده از بافت مری برای آزمایشگاه جهت انجام بررسی‌های اضافی ارسال شود. عکس‌برداری رادیولوژی با بلع باریم: عکس رادیولوژی از ناحیه شکم یک تصویر از معده و مری است. به این منظور از بیمار خواسته می‌شود یک مایع به نام باریم را نوشیده و از این طریق به تصویربرداری رادیولوژی بهتر از ناحیه مری و معده کمک می‌شود. در هنگام استفاده از این روش لازم است توصیه‌های متخصص گوارش قبل و بعد از تهیه عکس رادیولوژی به دقت رعایت شود.

اسپاسم مری و عمل جراحی

در مواردی که با استفاده از سایر روش‌های درمان شرایط بیمار بهبود پیدا نکند، احتمالاً لازم است از عمل جراحی برای وی استفاده شود. انواع روش‌های جراحی قابل استفاده به این منظور به شرح زیر هستند: عمل جراحی انبساط مری: از این عمل جراحی برای باز کردن مسیر مری و وارد کردن آرام یک آندوسکوپ به آن استفاده می‌شود. عمل جراحی مایوتومی (myotomy): در این جراحی عضلات مری بریده شده و ناحیه داخل آن باز می‌شود. به این ترتیب حرکت ساده مواد غذایی و مایعات به معده امکان‌پذیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید : گرفتگی عضلات ران پا ♥ درد معده ♥ سوزش سر معده ♥ سوزش معدهرفلاکس معده

شیر نارگیل

شیر نارگیل

شیر نارگیل ,شیر نارگیل کاله,شیر نارگیل خرید,شیر نارگیل از کجا بخریم,شیر نارگیل برای مو,شیر نارگیل خواص,شیر نارگیل برای پوست,شیر نارگیل در بارداری

شیر نارگیل

توضیحاتی در مورد شیر نارگیل

در خاوردور (آسیای شرقی) از شیر نارگیل برای طعم دار کردن و البته غنی‌سازی غذاها استفاده می‌شود. تنها کشوری که در این منطقه از آسیا از شیر نارگیل در تهیه غذاهای خود استفاده نمی‌کند کشور ژاپن می‌باشد. شیر نارگیل بر خلاف آنچه که اکثریت تصور می‌کنند مایعی است که در گوشت میوه نارگیل یافت می‌شود. هر چند از مایع رقیقی که درون میوه نارگیل می‌باشد در تهیه نوشیدنی‌های خوشگوار استفاده می‌شود اما شیر نارگیلی که از تهیه آن در تهیه غذاها استفاده می‌شود از گوشت یا مغز سفید رنگ این میوه گرفته می‌شود. اگر این شیر را به حال خود بگذارید بخش غلیظ آن همانند خامه بر روی آن نمایان می‌شود. اگر شیر به اندازه کافی خنک و سرد باشد لایه غلیظ شکل گرفته در سطح آن به سادگی قابل جداشدن و برداشت است. همیشه نارگیلی را برگزینید که شیر بیشتری در آن موجود باشد. نارگیل را محکم تکان دهید اگر صدای خوردن آب درون آن به اطراف را نشنیدید، بدانید که مغز سفید رنگ نارگیل به سختی از آن جدا خواهد شد. اگر نارگیلی را با پوست و غلاف سبز رنگ یافتید که الیاف‌هایی نیز به آن متصل بود بدانید مغز آن حتما نرم و سفید کرمی می‌باشد. اگر شیر نارگیل را در یخچال نگهداری می‌کنید پیش از استفاده حتما آنرا در مجاورت هوای اتاق قرار دهید تا یکدست شود. نکته: شیر نارگیل می‌تواند به طور مستقیم از مغز میوه نارگیل گرفته شود که در این صورت شیر غلیظ‌تری نسبت به گونه‌های کنسروی و قوطی آن به شما می‌دهد. گونه‌های کنسروی هم گرانتر است و هم شیر نارگیل با پودرهای حل شدنی ترکیب شده و به صورت کنسروی به فروش می‌رسد. این نوع کنسروی که از پودر و شیر غلیظ تهیه می‌شود نیز شیر غنی است. اما بهتر است از آن در تهیه سس و این قبیل کارها بهره برد. اگر مایل بودید تا شیر غلیظ‌تری به دست آورید باید از تعداد بیشتری نارگیل استفاده کنید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد شیر نارگیل صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

شیر نارگیل چیست

شیر نارگیل در واقع یک مایع غلیظ سفید رنگ و مغذی است که از ترکیب آب نارگیل و گوشت سفید نارگیل در مخلوط کن به دست می آید. شیر نارگیل به عنوان جایگزین لبنیات برای تهیه انواع نوشیدنی ها و اسموتی ها در افراد گیاهخوار و وگان و خام گیاهخوار و افراد حساس به شیر استفاده می شود. شیر نارگیل حاوی مقادیر بالایی چربی مفید به نام لوریک اسید است که به راحتی جذب شده و باعث افزایش انرژی بدن می شود.

شیر نارگیل و کاهش کلسترول خون

شیر نارگیل کلسترول خون را کاهش می دهد، فشار خون بالا را بهبود می بخشد و از بیماری های قلبی پیشگیری می کند، مصرف روزانه شیر نارگیل باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. علاوه بر این شیر نارگیل نقش زیادی در کاهش وزن و لاغری افراد و پیشگیری و درمان دیابت دارد و به عنوان یک ماده ی مغذی برای زنان باردار و نوزادان و کودکان استفاده می شود.

طرز تهیه شیر نارگیل

نارگیل تازه 2 عدد آب یک لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه) که تازه از روی حرارت برداشته‌اید. برای شکستن نارگیل تنها لازم است با پشت تیغه ساطور ضربه‌ای آهسته به خط میانی آن بزنید. پس از اینکه چند ضربه آهسته بر روی نارگیل بزنید سطح آن ترک می‌خورد در همین وضعیت نارگیل را روی ظرفی نگه دارید و آب داخل آنرا بگیرید. این عمل بر روی تمامی نارگیل‌ها انجام دهید، در آخر هر نارگیل به دو قسمت تقسیم می‌شود. برای جدا کردن مغز سفید رنگ میوه از پوست و فضای خارجی آن می‌توانید از یک کارد استفاده کنید. روش دیگر این است که به کمک یک چکش چند ضربه آهسته به پوست نارگیل بزنید تا مغز به سادگی از پوست خارجی آن جدا شود. پس از اینکه پوست سخت و خارجی نارگیل جدا شد با یک پوست‌کن سبزیجات لایه یا پوست قهوه‌ای چسبیده به مغز سفید رنگ نارگیل را جدا کنید بعد از اینکه لایه قهوه‌ای را جدا کردید مغز سفید رنگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در مخلوط کن قرار دهید و با سرعت بالا شروع به آسیاب کردن آنها کنید. سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و مجددا موارد را مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط در ظرفی دیگر برای 30 دقیقه استراحت کند. در آخر به کمک یک صافی دانه ریز با تنظیف کاملا ریز شروع به جدا کردن شیر از خمیر نارگیل کنید. می‌توانید این عمل را دوبار انجام دهید ولی شیر نارگیل اول غلیظ و شیرنارگیل دوم رقیق می‌باشد که معمولا شیر نارگیل دوم فقط برای مزه‌دار کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه از خمیر با تفاله باقیمانده نیز نهایت استفاده را ببرید آنرا روی سینی فر پخش کنید و در فر با 115 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه به اندازه کافی خشک شد پودر را در مخلوط کن بگذارید و اندکی مخلوط کنیدتا در نهایت پودر نارگیل تازه و معطری به دست بیاید.

شیر نارگیل و موز

مواد لازم برای تهیه اسموتی شیر نارگیل و موز 1/3 فنجان شیر نارگیل خانگی 1 عدد موز مقداری وانیل یخ شیر نارگیل، موز، یخ و وانیل را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید وقتی به غلظت دلخواه رسید، اسموتی شما آماده است در لیوانی بریزید و نوش جان کنید.

تفاوت آب و شیر نارگیل

به عقیده ی برخی شیر نارگیل همان آب این میوه ی پرخاصیت است در حالیکه چنین نیست و این دو با هم متفاوت هستند و به طبع خواص متفاوتی نیز دارند. بر خلاف آب نارگیل، شیر نارگیل به صورت مایع به وجود نمی آید.با مخلوط گوشت نارگیل با آب آن یا آب معمولی به صورت نصف به نصف شیرنارگیل به دست می آید.آب نارگیل حاوی ۹۴% آب می باشد و چربی و مواد مغذی کمتری نسبت به شیرنارگیل دارد. شیر نارگیل از گوشت نارگیل قهوه ای بالغ به دست می آید و در بسیاری از غذا های سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است.این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آهن، فسفر و الکترولیت پتاسیم می تواند در کاهش خستگی بدن بسیار موثر باشد. شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند.محققان در مطالعات اخیر خود دریافتند که شیر نارگیل به مراتب می تواند برتر از قرص ها یا ویتامین ها باشد.

آب نارگیل

آب شیرین بدست آمده از نارگیل انرژی زا طبیعی است . یک فنجان آب نارگیل حاوی فراونی کلسیم ،منیزیم ،منگنز، پتاسیم ، سدیم ، ویتامین ث است و مزایای دیگری هم دارد. آنتی اکسیدان موجود درآب نارگیل از آسیب بافت های بدن که توسط رایکال های آزاد ایجاد می شود جلوگیری می کند. مصرف منظم آب نارگیل از سالخوردگی جلوگیری و بیماری های مزمن را بهبود می بخشد. بهترین نوشیدنی برای افراد دیابتی و تنظیم قندخون است و منیزیم بالا موجود درآن از پیشرفت بیماری ها جلوگیری می کند. نوشیدن مایعاتی مثل آب نارگیل از سنگ مثانه و کلیه جلوگیری می کند. محققان پی برده اند آب نارگیل کلسترل بد، تری گلیسیرید را پایین می آورد. آب نارگیل منبع غنی از پتاسیم و انتخاب مناسبی برای فشارخون و افرادی که می خواهند فشارخون خود را معتدل نگه دارند است. این نوشیدنی مرطوب از لحاظ علمی ثابت شده که بعد از تمرین شدید و یا آموزش های سخت بدنی استفاده می شود.

شیر نارگیل و التهاب

شیر نارگیل را می توانید در منزل با مخلوط کردن آب و نارگیل تهیه کنید اگرچه در مراکز فروش بطور آماده در دسترس است و سالهاست درآسیا ،آفریقا استفاده می شود. این شیر پرخاصیت کمکی بزرگ برای کنترل وزن است. در زنجیره متوسط تری گلیسیرید براحتی هضم می شود و انرژی آزاد می کند طوری که احساس پری به شما دست میدهد به همین خاطر گزینه خوبی برای کنترل وزن است . ثابت شده است مصرف گوشت ( بخش اصلی میوه) نارگیل کلسترل بد را پایین می آورد. آنتی اکسیدان ها و اسید لوریک موجود درنارگیل بدن را در مقابل التهاب محافظت می کند.. مثل روغن نارگیل عمل ضد قارچی ، ضدباکتریایی دربدن ایجاد می کند. البته می تواند یک محصول لبنی مفید برای جایگزین لاکتوز شیر باشد با این حال درمقایسه با شیر سویا کلسیم بالایی ندارد.

شیر نارگیل یک نوشیدنی بسیار مقوی

شیر نارگیل یک نوشیدنی بسیار مقوی است که اخیرا در بین مردم بسیار محبوب شده است. این نوشیدنی محبوب یک جایگزین مناسب شیر گاو می باشد که دارای خواص درمانی زیادی است. در این مطلب نگاه دقیقی به این نوشیدنی و خواص آن می کنیم. شیرنارگیل از گوشت میوه نارگیل ، که از درخت نارگیل رشد می کند به وجود می آید. این نوشیدنی معمولا در غذا های تایلندی و جنوب شرقی آسیا دیده می شود که از محبوبیت زیادی در کشور های هند، هاوایی و برخی از کشور های آمریکای جنوبی بر خوردار است.

مصرف شیر نارگیل در کودکان

شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان ، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است.شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند. یک کارشناس تغذیه در آمریکا گفته است که پس از مطالعات گسترده متوجه شده پس از شیر مادر، بهترین گزینه برای نوزادان و شیرخواران شیر نارگیل است. دکتر جوش اَکس، در این باره افزوده است:«در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر برای نوزاد وجود ندارد یا نوزاد نیاز به مکمل های اضافی دارد، شیر نارگیل به شکل گسترده ای به جای شیر گاو استفاده می شود.» گاهی اوقات شیر مادر برای سیر شدن نوزاد به قدر کافی نیست و باید از مکمل های اضافی یا جایگزینی برای شیر مادر استفاده شود. طبق مطالعات محققان، شیر دام حاوی لاکتوز (نوعی قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است، درحالی که شیر نارگیل حاوی چنین ترکیبی نیست. شیر نارگیل همچنین فاقد کلسترول است، ارزش انرژی آن به ازای هر 100 میلی لیتر، 75 کیلوکالری بوده و کل میزان چربی موجود در آن یک تا 3 درصد و کربوهیدرات آن، 15 تا 16 درصد است.

شیر نارگیل و تنظیم کلسترول بدن

از آن جایی که چربی اشباع در شیرنارگیل بالاست مردم ممکن است از مفید بودن آن برای قلب تعجب کنند. تا کنون تحقیقات زیادی برای بررسی دقیق شیر نارگیل انجام نشده است اما یک مطالعه در این باره نشان می دهد که این نوشیدنی ممکن است کلسترول بدن را تنظیم کند. یک مطالعه بر روی ۶۰ مرد که به مدت ۸ هفته سوپ شیر نارگیل مصرف کرده اند نشان می دهد که کلسترول خون آن ها ۱۸% افزایش داشته است. اگر چه با مصرف شیر نارگیل سطوح کلسترول بدن افزایش داشته است، اما تری گلیسیرید در مقایسه با سایر چربی ها کاهش پیدا کرده است. اسید های چرب شیر نارگیل ممکن است با کاهش فعالیت های گیرنده باعث افزایش کلسترول در خون شود. بررسی ها در این باره بر روی افراد مشابه نشان می دهد پاسخ کلسترول به اسید لوریک ممکن است در افراد متفاوت باشد.همچنین ممکن است به مقدار رژیم غذایی فرد بستگی داشته باشد. دریک مطالعه بر روی زنان سالم که به جای ۱۴% از چربی های اشباع نشده از اسید لوریک استفاده کردند حدود ۱۶% افزایش کلسترول نشان داده شده است. در مطالعه ای دیگر این مقدار را به ۴% رساندند که متوجه شدند تاثیر خیلی کمی بر روی کلسترول داشته است. به طور کلی می توان گفت مصرف نارگیل باعث افزایش کلسترول و تری گلیسیرید می شود.

شیر نارگیل برای پوست

گر پوست شما خشک است شیر نارگیل را بر روی پوست خود ریخته و بصورت دایره وار ماساژ دهید. اجازه دهید نیم ساعت شیر نارگیل بر روی پوست شما بماند و سپس بشویید. این کار پوست شما را صاف و انعظاف پذیر میکند. شما همچنین می توانید نصف فنجان گلاب را با یک فنجان شیر نارگیل مخلوط کنید و آن را به بر روی پوست خود قرار دهید. شیر نارگیل دارای خواص خنک کننده است که می تواند برای پوست آفتاب سوخته مفید باشد. آن را به پوست بمالید و اجازه دهید به مدت یک شب بر روی پوستتان بماند و سپس صبح زود آن را آبکشی کنید . چربی موجود در شیر باعث خواهد شد تورم و قرمزی پوست شما کاهش یابد ، با این کار نرمی و لطافت را به پوست خود هدیه دهید.

معرفی میوه نارگیل

نارگیل، یکی از میوه هایی است که کمتر مصرف می شود اما این میوه دارای مواد معدنی فوق العاده ای است که برتر از هر قرص و ویتامینی در بدن عمل می کند. نارگیل، یکی از خوراکی های محبوب در کشورهایی مانند تایلند، سریلانکا، هند، جزایر آفریقا یا کارائیب به شمار می رود. در این مناطق از شیر نارگیل برای طبخ غذا یا آماده کردن نوشیدنی مختلف استفاده می شود. شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است. این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آهن، فسفر و الکترولیت پتاسیم می تواند در کاهش خستگی بدن بسیار موثر باشد. شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند.

شیر نارگیل و دفع سنگ کلیه

نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می‌دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد. گوشت سفید میوه نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است. آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه‌های سنگ‌ساز دارند توصیه می‌کنند تا برای کوچک کردن سنگ‌های کلیه و دفع راحت آن‌ها از این نوشیدنی استفاده کنند.

آب نارگیل برای پوست‌های چرب

آب نارگیل به ویژه برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند. نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است. آب نارگیل همچنین به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند. زخم‌ها را با آب نارگیل شست و شو دهید و بگذارید تا روی پوست شما به تدریج خشک شود. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید و سپس با آب سرد محل زخم را بشویید. علاوه بر این‌ها، اگر آب نارگیل را با آب داخل وان برای حمام کردن ترکیب کنید، مانع از بروز عفونت‌های قارچی به ویژه در فصل زمستان می‌شود. همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لوسیون بدن می‌توانید پوست را دائماً مرطوب نگه داشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگه دارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل برخلاف سایر روش‌ها به سرعت بروز می‌کند.

مصرف روغن نارگیل در بارداری

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. این وضعیت می تواند به دلیل افزایش سطح پروژسترون در بدن و در نتیجه مصرف مکمل های آهن رخ دهد. فیبر موجود در آب نارگیل برای برطرف کردن یبوست کارساز است. در واقع، فیبر مدفوع را حجیم کرده و باعث تخلیه و تمیز شدن روده ها و دستگاه گوارش می شود. علاوه بر این، روغن نارگیل به عنوان یک مسهل طبیعی و متعادل عمل کرده و حرکات روده شما را منظم می کند.

کاهش وزن با آب نارگیل

آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند.

بیشتر بخوانید : جعفریفلفل قرمزموسیرزنجبیل

شیر نارگیل

شیر نارگیل

شیر نارگیل ,شیر نارگیل کاله,شیر نارگیل خرید,شیر نارگیل از کجا بخریم,شیر نارگیل برای مو,شیر نارگیل خواص,شیر نارگیل برای پوست,شیر نارگیل در بارداری

شیر نارگیل

توضیحاتی در مورد شیر نارگیل

در خاوردور (آسیای شرقی) از شیر نارگیل برای طعم دار کردن و البته غنی‌سازی غذاها استفاده می‌شود. تنها کشوری که در این منطقه از آسیا از شیر نارگیل در تهیه غذاهای خود استفاده نمی‌کند کشور ژاپن می‌باشد. شیر نارگیل بر خلاف آنچه که اکثریت تصور می‌کنند مایعی است که در گوشت میوه نارگیل یافت می‌شود. هر چند از مایع رقیقی که درون میوه نارگیل می‌باشد در تهیه نوشیدنی‌های خوشگوار استفاده می‌شود اما شیر نارگیلی که از تهیه آن در تهیه غذاها استفاده می‌شود از گوشت یا مغز سفید رنگ این میوه گرفته می‌شود. اگر این شیر را به حال خود بگذارید بخش غلیظ آن همانند خامه بر روی آن نمایان می‌شود. اگر شیر به اندازه کافی خنک و سرد باشد لایه غلیظ شکل گرفته در سطح آن به سادگی قابل جداشدن و برداشت است. همیشه نارگیلی را برگزینید که شیر بیشتری در آن موجود باشد. نارگیل را محکم تکان دهید اگر صدای خوردن آب درون آن به اطراف را نشنیدید، بدانید که مغز سفید رنگ نارگیل به سختی از آن جدا خواهد شد. اگر نارگیلی را با پوست و غلاف سبز رنگ یافتید که الیاف‌هایی نیز به آن متصل بود بدانید مغز آن حتما نرم و سفید کرمی می‌باشد. اگر شیر نارگیل را در یخچال نگهداری می‌کنید پیش از استفاده حتما آنرا در مجاورت هوای اتاق قرار دهید تا یکدست شود. نکته: شیر نارگیل می‌تواند به طور مستقیم از مغز میوه نارگیل گرفته شود که در این صورت شیر غلیظ‌تری نسبت به گونه‌های کنسروی و قوطی آن به شما می‌دهد. گونه‌های کنسروی هم گرانتر است و هم شیر نارگیل با پودرهای حل شدنی ترکیب شده و به صورت کنسروی به فروش می‌رسد. این نوع کنسروی که از پودر و شیر غلیظ تهیه می‌شود نیز شیر غنی است. اما بهتر است از آن در تهیه سس و این قبیل کارها بهره برد. اگر مایل بودید تا شیر غلیظ‌تری به دست آورید باید از تعداد بیشتری نارگیل استفاده کنید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد شیر نارگیل صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

شیر نارگیل چیست

شیر نارگیل در واقع یک مایع غلیظ سفید رنگ و مغذی است که از ترکیب آب نارگیل و گوشت سفید نارگیل در مخلوط کن به دست می آید. شیر نارگیل به عنوان جایگزین لبنیات برای تهیه انواع نوشیدنی ها و اسموتی ها در افراد گیاهخوار و وگان و خام گیاهخوار و افراد حساس به شیر استفاده می شود. شیر نارگیل حاوی مقادیر بالایی چربی مفید به نام لوریک اسید است که به راحتی جذب شده و باعث افزایش انرژی بدن می شود.

شیر نارگیل و کاهش کلسترول خون

شیر نارگیل کلسترول خون را کاهش می دهد، فشار خون بالا را بهبود می بخشد و از بیماری های قلبی پیشگیری می کند، مصرف روزانه شیر نارگیل باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. علاوه بر این شیر نارگیل نقش زیادی در کاهش وزن و لاغری افراد و پیشگیری و درمان دیابت دارد و به عنوان یک ماده ی مغذی برای زنان باردار و نوزادان و کودکان استفاده می شود.

طرز تهیه شیر نارگیل

نارگیل تازه 2 عدد آب یک لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه) که تازه از روی حرارت برداشته‌اید. برای شکستن نارگیل تنها لازم است با پشت تیغه ساطور ضربه‌ای آهسته به خط میانی آن بزنید. پس از اینکه چند ضربه آهسته بر روی نارگیل بزنید سطح آن ترک می‌خورد در همین وضعیت نارگیل را روی ظرفی نگه دارید و آب داخل آنرا بگیرید. این عمل بر روی تمامی نارگیل‌ها انجام دهید، در آخر هر نارگیل به دو قسمت تقسیم می‌شود. برای جدا کردن مغز سفید رنگ میوه از پوست و فضای خارجی آن می‌توانید از یک کارد استفاده کنید. روش دیگر این است که به کمک یک چکش چند ضربه آهسته به پوست نارگیل بزنید تا مغز به سادگی از پوست خارجی آن جدا شود. پس از اینکه پوست سخت و خارجی نارگیل جدا شد با یک پوست‌کن سبزیجات لایه یا پوست قهوه‌ای چسبیده به مغز سفید رنگ نارگیل را جدا کنید بعد از اینکه لایه قهوه‌ای را جدا کردید مغز سفید رنگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و در مخلوط کن قرار دهید و با سرعت بالا شروع به آسیاب کردن آنها کنید. سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و مجددا موارد را مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط در ظرفی دیگر برای 30 دقیقه استراحت کند. در آخر به کمک یک صافی دانه ریز با تنظیف کاملا ریز شروع به جدا کردن شیر از خمیر نارگیل کنید. می‌توانید این عمل را دوبار انجام دهید ولی شیر نارگیل اول غلیظ و شیرنارگیل دوم رقیق می‌باشد که معمولا شیر نارگیل دوم فقط برای مزه‌دار کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه از خمیر با تفاله باقیمانده نیز نهایت استفاده را ببرید آنرا روی سینی فر پخش کنید و در فر با 115 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه به اندازه کافی خشک شد پودر را در مخلوط کن بگذارید و اندکی مخلوط کنیدتا در نهایت پودر نارگیل تازه و معطری به دست بیاید.

شیر نارگیل و موز

مواد لازم برای تهیه اسموتی شیر نارگیل و موز 1/3 فنجان شیر نارگیل خانگی 1 عدد موز مقداری وانیل یخ شیر نارگیل، موز، یخ و وانیل را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید وقتی به غلظت دلخواه رسید، اسموتی شما آماده است در لیوانی بریزید و نوش جان کنید.

تفاوت آب و شیر نارگیل

به عقیده ی برخی شیر نارگیل همان آب این میوه ی پرخاصیت است در حالیکه چنین نیست و این دو با هم متفاوت هستند و به طبع خواص متفاوتی نیز دارند. بر خلاف آب نارگیل، شیر نارگیل به صورت مایع به وجود نمی آید.با مخلوط گوشت نارگیل با آب آن یا آب معمولی به صورت نصف به نصف شیرنارگیل به دست می آید.آب نارگیل حاوی ۹۴% آب می باشد و چربی و مواد مغذی کمتری نسبت به شیرنارگیل دارد. شیر نارگیل از گوشت نارگیل قهوه ای بالغ به دست می آید و در بسیاری از غذا های سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است.این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آهن، فسفر و الکترولیت پتاسیم می تواند در کاهش خستگی بدن بسیار موثر باشد. شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند.محققان در مطالعات اخیر خود دریافتند که شیر نارگیل به مراتب می تواند برتر از قرص ها یا ویتامین ها باشد.

آب نارگیل

آب شیرین بدست آمده از نارگیل انرژی زا طبیعی است . یک فنجان آب نارگیل حاوی فراونی کلسیم ،منیزیم ،منگنز، پتاسیم ، سدیم ، ویتامین ث است و مزایای دیگری هم دارد. آنتی اکسیدان موجود درآب نارگیل از آسیب بافت های بدن که توسط رایکال های آزاد ایجاد می شود جلوگیری می کند. مصرف منظم آب نارگیل از سالخوردگی جلوگیری و بیماری های مزمن را بهبود می بخشد. بهترین نوشیدنی برای افراد دیابتی و تنظیم قندخون است و منیزیم بالا موجود درآن از پیشرفت بیماری ها جلوگیری می کند. نوشیدن مایعاتی مثل آب نارگیل از سنگ مثانه و کلیه جلوگیری می کند. محققان پی برده اند آب نارگیل کلسترل بد، تری گلیسیرید را پایین می آورد. آب نارگیل منبع غنی از پتاسیم و انتخاب مناسبی برای فشارخون و افرادی که می خواهند فشارخون خود را معتدل نگه دارند است. این نوشیدنی مرطوب از لحاظ علمی ثابت شده که بعد از تمرین شدید و یا آموزش های سخت بدنی استفاده می شود.

شیر نارگیل و التهاب

شیر نارگیل را می توانید در منزل با مخلوط کردن آب و نارگیل تهیه کنید اگرچه در مراکز فروش بطور آماده در دسترس است و سالهاست درآسیا ،آفریقا استفاده می شود. این شیر پرخاصیت کمکی بزرگ برای کنترل وزن است. در زنجیره متوسط تری گلیسیرید براحتی هضم می شود و انرژی آزاد می کند طوری که احساس پری به شما دست میدهد به همین خاطر گزینه خوبی برای کنترل وزن است . ثابت شده است مصرف گوشت ( بخش اصلی میوه) نارگیل کلسترل بد را پایین می آورد. آنتی اکسیدان ها و اسید لوریک موجود درنارگیل بدن را در مقابل التهاب محافظت می کند.. مثل روغن نارگیل عمل ضد قارچی ، ضدباکتریایی دربدن ایجاد می کند. البته می تواند یک محصول لبنی مفید برای جایگزین لاکتوز شیر باشد با این حال درمقایسه با شیر سویا کلسیم بالایی ندارد.

شیر نارگیل یک نوشیدنی بسیار مقوی

شیر نارگیل یک نوشیدنی بسیار مقوی است که اخیرا در بین مردم بسیار محبوب شده است. این نوشیدنی محبوب یک جایگزین مناسب شیر گاو می باشد که دارای خواص درمانی زیادی است. در این مطلب نگاه دقیقی به این نوشیدنی و خواص آن می کنیم. شیرنارگیل از گوشت میوه نارگیل ، که از درخت نارگیل رشد می کند به وجود می آید. این نوشیدنی معمولا در غذا های تایلندی و جنوب شرقی آسیا دیده می شود که از محبوبیت زیادی در کشور های هند، هاوایی و برخی از کشور های آمریکای جنوبی بر خوردار است.

مصرف شیر نارگیل در کودکان

شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان ، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است.شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند. یک کارشناس تغذیه در آمریکا گفته است که پس از مطالعات گسترده متوجه شده پس از شیر مادر، بهترین گزینه برای نوزادان و شیرخواران شیر نارگیل است. دکتر جوش اَکس، در این باره افزوده است:«در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر برای نوزاد وجود ندارد یا نوزاد نیاز به مکمل های اضافی دارد، شیر نارگیل به شکل گسترده ای به جای شیر گاو استفاده می شود.» گاهی اوقات شیر مادر برای سیر شدن نوزاد به قدر کافی نیست و باید از مکمل های اضافی یا جایگزینی برای شیر مادر استفاده شود. طبق مطالعات محققان، شیر دام حاوی لاکتوز (نوعی قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است، درحالی که شیر نارگیل حاوی چنین ترکیبی نیست. شیر نارگیل همچنین فاقد کلسترول است، ارزش انرژی آن به ازای هر 100 میلی لیتر، 75 کیلوکالری بوده و کل میزان چربی موجود در آن یک تا 3 درصد و کربوهیدرات آن، 15 تا 16 درصد است.

شیر نارگیل و تنظیم کلسترول بدن

از آن جایی که چربی اشباع در شیرنارگیل بالاست مردم ممکن است از مفید بودن آن برای قلب تعجب کنند. تا کنون تحقیقات زیادی برای بررسی دقیق شیر نارگیل انجام نشده است اما یک مطالعه در این باره نشان می دهد که این نوشیدنی ممکن است کلسترول بدن را تنظیم کند. یک مطالعه بر روی ۶۰ مرد که به مدت ۸ هفته سوپ شیر نارگیل مصرف کرده اند نشان می دهد که کلسترول خون آن ها ۱۸% افزایش داشته است. اگر چه با مصرف شیر نارگیل سطوح کلسترول بدن افزایش داشته است، اما تری گلیسیرید در مقایسه با سایر چربی ها کاهش پیدا کرده است. اسید های چرب شیر نارگیل ممکن است با کاهش فعالیت های گیرنده باعث افزایش کلسترول در خون شود. بررسی ها در این باره بر روی افراد مشابه نشان می دهد پاسخ کلسترول به اسید لوریک ممکن است در افراد متفاوت باشد.همچنین ممکن است به مقدار رژیم غذایی فرد بستگی داشته باشد. دریک مطالعه بر روی زنان سالم که به جای ۱۴% از چربی های اشباع نشده از اسید لوریک استفاده کردند حدود ۱۶% افزایش کلسترول نشان داده شده است. در مطالعه ای دیگر این مقدار را به ۴% رساندند که متوجه شدند تاثیر خیلی کمی بر روی کلسترول داشته است. به طور کلی می توان گفت مصرف نارگیل باعث افزایش کلسترول و تری گلیسیرید می شود.

شیر نارگیل برای پوست

گر پوست شما خشک است شیر نارگیل را بر روی پوست خود ریخته و بصورت دایره وار ماساژ دهید. اجازه دهید نیم ساعت شیر نارگیل بر روی پوست شما بماند و سپس بشویید. این کار پوست شما را صاف و انعظاف پذیر میکند. شما همچنین می توانید نصف فنجان گلاب را با یک فنجان شیر نارگیل مخلوط کنید و آن را به بر روی پوست خود قرار دهید. شیر نارگیل دارای خواص خنک کننده است که می تواند برای پوست آفتاب سوخته مفید باشد. آن را به پوست بمالید و اجازه دهید به مدت یک شب بر روی پوستتان بماند و سپس صبح زود آن را آبکشی کنید . چربی موجود در شیر باعث خواهد شد تورم و قرمزی پوست شما کاهش یابد ، با این کار نرمی و لطافت را به پوست خود هدیه دهید.

معرفی میوه نارگیل

نارگیل، یکی از میوه هایی است که کمتر مصرف می شود اما این میوه دارای مواد معدنی فوق العاده ای است که برتر از هر قرص و ویتامینی در بدن عمل می کند. نارگیل، یکی از خوراکی های محبوب در کشورهایی مانند تایلند، سریلانکا، هند، جزایر آفریقا یا کارائیب به شمار می رود. در این مناطق از شیر نارگیل برای طبخ غذا یا آماده کردن نوشیدنی مختلف استفاده می شود. شیر نارگیل ارزش غذای بالایی داشته و سرشار از ویتامین، املاح معدنی، آمینو اسید، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان، آنزیم و سایر ریز مغذی های مفید برای بدن است. این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آهن، فسفر و الکترولیت پتاسیم می تواند در کاهش خستگی بدن بسیار موثر باشد. شیر نارگیل را منبع غنی از منگنز، مس، سلنیوم و روی دانسته اند.

شیر نارگیل و دفع سنگ کلیه

نتایج به دست آمده از یک تحقیق نشان می‌دهد استفاده از شیرنارگیل برای دفع سنگ کلیه مفید است. در شیر نارگیل که با رسیدن میوه کاهش می‌یابد، آنزیم‌ها و اسید آمینه‌های مختلفی وجود دارد. گوشت سفید میوه نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است. آب نارگیل به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی مهم شامل پتاسیم و منیزیم، خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد. به همین دلیل پزشکان به افرادی که کلیه‌های سنگ‌ساز دارند توصیه می‌کنند تا برای کوچک کردن سنگ‌های کلیه و دفع راحت آن‌ها از این نوشیدنی استفاده کنند.

آب نارگیل برای پوست‌های چرب

آب نارگیل به ویژه برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند. نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است. آب نارگیل همچنین به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند. زخم‌ها را با آب نارگیل شست و شو دهید و بگذارید تا روی پوست شما به تدریج خشک شود. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید و سپس با آب سرد محل زخم را بشویید. علاوه بر این‌ها، اگر آب نارگیل را با آب داخل وان برای حمام کردن ترکیب کنید، مانع از بروز عفونت‌های قارچی به ویژه در فصل زمستان می‌شود. همچنین با ترکیب آب نارگیل با صابون یا لوسیون بدن می‌توانید پوست را دائماً مرطوب نگه داشته و در تمام روز از تشعشعات در امان نگه دارید. نتایج درمان پوست با آب نارگیل برخلاف سایر روش‌ها به سرعت بروز می‌کند.

مصرف روغن نارگیل در بارداری

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. این وضعیت می تواند به دلیل افزایش سطح پروژسترون در بدن و در نتیجه مصرف مکمل های آهن رخ دهد. فیبر موجود در آب نارگیل برای برطرف کردن یبوست کارساز است. در واقع، فیبر مدفوع را حجیم کرده و باعث تخلیه و تمیز شدن روده ها و دستگاه گوارش می شود. علاوه بر این، روغن نارگیل به عنوان یک مسهل طبیعی و متعادل عمل کرده و حرکات روده شما را منظم می کند.

کاهش وزن با آب نارگیل

آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند.

بیشتر بخوانید : جعفریفلفل قرمزموسیرزنجبیل

قرص زلفت

قرص زلفت

قرص زلفت ,قرص زلفت 100,قرص زلفت چیست,قرص زلفت ۵۰,قرص زلفت ۵٠,قرص زلفت سرترالین,قرص زلفت ویکی پدیا,قرص زلفت خارجی,قرص زلفت ۱۰۰,عوارض قرص زلفت ۱۰۰

قرص زلفت

توضیحاتی در مورد قرص زلفت

سرترالین (به انگلیسی: Sertraline) (با نام‌های تجاری زُلُفْت و آسِنْتْرا) یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکننده‌های بازجذب سروتونین است که استفاده از آن برای درمان افسردگی، اختلال وسواسی جبری، اختلال هراس، فوبیای اجتماعی، اختلال ناخوشی پیشاقاعدگی و اختلال استرس پس از سانحه پذیرفته شده‌است. سرترالین در سال ۲۰۱۳ با تجویز بیش از ۴۱ میلیون نسخه پرمصرف‌ترین داروی ضدافسردگی و دومین داروی پرمصرف روانپزشکی پس از آلپرازولام در ایالات متحده بوده‌است

مکانیسم اثر قرص زلفت

سرترالین از طریق جلوگیری از جذب مجدد سروتونین توسط گیرنده‌های عصبی پس سیناپسی و بالابردن غلظت سروتونین در دستگاه عصبی مرکزی است. سرترالین هم‌چنین به میزان کمی از جذب مجدد دوپامین جلوگیری می‌کند (حدود ۱٪ قدرت جلوگیری از جذب سروتونین آن) و تا حدی نیز وقفه‌دهنده گیرنده‌های آلفای آدرنالین است (حدود ۱٪ تا ۱۰٪ قدرت جلوگیری از جذب سروتونین آن). فرمول شیمیایی سرترالین C17H17Cl2N است. نیمه عمر آن بین ۱۳ تا ۴۵ ساعت و در زنان حدود ۱٫۵ برابر بیش از مردان است. غلظت آن در پلاسمای خون پس از ۴ تا ۶ ساعت به حداکثر می‌رسد و درصد وابستگی آن به پروتئین پلاسمای خون حدود ۹۹٪ است.

قرص زلفت و هراس اجتماعی

سرترالین برای درمان بیماری هراس اجتماعی نتایج موفقیت‌آمیزی بدست آورده‌است. مطالعات و تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان دهنده این امر است که برای درمان این بیماری به میزان دوز بیشتری از مصرف نیاز است علاو بر این بهبودی به کندی صورت می‌گیرد و معمولاً پاسخ به دارو از هفته ششم شروع شده و تا هفته دوازدهم افزایش می‌یابد. سرترالین علاو بر اینکه مولفه‌های روانی هراس اجتماعی همچون ترس و اجتناب بهبود می‌بخشد بر مولفه‌های فیزیکی مانند سرخ شدن و تپش قلب نیز تأثیر مثبت می‌گذارد.

مصرف قرص زلفت در بارداری

همانطور که بیان شد خوشبختانه حساسیت دارویی شدید به قرص زلفت نادر است اما در صورتی که شما سابقه حساسیت دارویی به این دارو یا داروهای مشابه دارید بایستی قبل از مصرف این دارو پزشک خود را مطلع نمایید. قبل از مصرف این دارو شما بایستی پزشک خود را از سایر بیماری های خود از قبیل سابقه تشنج، بیماری های خونریزی دهنده، مشکلات کبدی و کلیوی و مشکلات تیروئید باخبر سازید. مصرف این دارو در بارداری تنها درصورتی مجاز است که مصرف آن اجتناب ناپذیر باشد. این دارو ممکن است برای جنین عوارضی به همراه داشته باشد. همچنین نوزاد پس از تولد ممکن است تا 3 ماه علام سندرم ترک را از خود نشان دهد. علایمی نظیر تشنج، بی اشتهایی، بی قراری و گریه برخی از علایم این سندرم می باشند. بنابراین به خانم هایی که قصد بارداری دارند یا در حین مصرف این دارو باردار شده اند توصیه می شود تا موضوع بارداری را با پزشک خود در میان بگذارند. همچنین قرص زلفت پس از مصرف می تواند از طریق شیر مادر به کودک منتقل گردد. گرچه تا کنون گزارشی مبنی بر آسیب بر کودک حین دوران شیردهی گزارش نشده است، شما بایستی در صورت قصد شیردهی به فرزند خود با پزشک خود مشورت نمایید.این دارو می‌تواند برای جنین مضر باشد. مصرف این دارو در دوران بارداری می‌تواند باعث مشکلات بسیار جدی ریوی در نوزاد شود. در دوره مصرف این دارو توصیه می‌شود از روش‌های مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید و در صورتی که در دوره مصرف سرترالین متوجه شدید که باردار هستید سریعاً به پزشک مراجعه کرده و از قطع ناگهانی و بدون تجویز پزشک خودداری کنید. مصرف این دارو در دوران بارداری می‌تواند علائم افسردگی شما را تشدید کرده و باعث بروز افسردگی شدید بعد از زایمان شود .

عوارض قرص زلفت

کاهش تمایلات جنسی، تأخیر در انزال، خونریزیهای غیرطبیعی (نقاط قرمز در سطح پوست)، آکاتزیا (عدم تحمل وضعیت نشسته)، بزرگی و احساس کشیدگی پستان یا ترشح شیر در خانمها، عوارض اکستراپیرامیدال (اختلالات حرکات عضلانی)، گرفتگی و پرش ناگهانی عضلات، تب، سرگیجه، خشکی دهان، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی و بی‌اراده خلق، تپش قلب، راش پوستی، احساس خارش در پوست.

قرص زلفت و افسردگی

قرص زلفت (یا همان سرترالین یا آسنترا)نوعی داروی ضدافسردگی است که برای درمان بیماری هایی نظیر افسردگی، حملات پانیک، اختلالات اضطرابی و همچنین وسواس مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این دارو برای کاهش علایم سندرم پیش قاعدگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. قرص زلفت می تواند تا حدودی موجب بهبود اشتها و خواب و بهبود انگیزه فرد برای کارهای روزمره فرد گردد. این دارو ممکن است تا حدودی موجب کاهش ترس، اضطراب و حملات پانیک شود. قرص زلفت(سرترالین یا آسنترا) به گروهی از داروها به نام داروهای انتخابی برای گیرنده سروتونین مشهور به SSRIs تعلق دارد. این گروه دارویی موجب افزایش سطح سروتونین در مغز می گردد.

موارد مصرف قرص زلفت

افسردگی(زلفت) اختلالات اضطرابی(زلفت) اختلال جبری- وسواسی(زلفت) حملات پانیک(زلفت) سندرم پیش قاعدگی(زلفت)

نحوه مصرف قرص زلفت

قبل از استفاده از این دارو شما بایستی تمامی اطلاعاتی را که بر روی جعبه یا درون آن تهیه شده است را به دقت مطالعه نمایید. در صورتی که سوالی درباره چگونگی مصرف قرص خود دارید از پزشک خود بپرسید. این دارو را بایستی همراه آب معمولا یک بار در روز مصرف نمایید. شما بایستی این دارو را مطابق نسخه خود مصرف نمایید و از افزایش یا کاهش این دارو بدون نظر پزشک خود جدا خودداری نمایید. در صورتی که شما این دارو را برای کاهش علایم سندرم پیش قاعدگی مصرف می کنید، ممکن است توسط پزشک خود توصیه شوید که این دارو را به طور روازنه برای دو هفته مصرف نمایید. دوز قرص زلفت به میزان پاسخ شما به دارو و همچنین شدت مشکلتان وابسته می باشد. برای کاهش عوارض این دارو ممکن است پزشکتان به شما توصیه نماید این دارو را ابتدا از دوزهای پایین شروع نمایید و میزان آن را به طور تدریجی افزایش دهید تا به میزان تجویز شده برسد. شما بایستی برای جلوگیری از فراموش کردن مصرف قرص خود ساعتی را برای خوردن آن تعیین نمایید. از کاهش یا افزایش میزان داروی خود بدون مشورت با پزشک جدا خودداری نمایید.

شایع ترین عوارض قرص زلفت

قرص زلفت نیز مانند هر داروی گیاهی و صنعتی دیگر می تواند عوارضی به همراه داشته باشد. شایع ترین عوارض این دارو عبارتند از: تهوع گیجی خواب آلودگی کاهش اشتها افزایش تعریق اسهال ناراحتی معده این لیست به معنای آن نیست که هرکسی از این دارو استفاده می کند به این عوارض دچار می شود بلکه این عوارض نادرند و در صورت وقوع معمولا خود به خود بهبود می یابند. با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده می باشند یا در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را در جریان مشکلتان قرار دهید. شما بایستی در نظر داشته باشید که پزشک شما این دارو را برای شما تجویز نموده است چون قضاوت وی این بوده است که شما از مصرف این دارو سود بیشتری را نسبت به عوارض آن می برید. با این حال اگر تصور می کنید که بدن شما پاسخ مناسبی به این دارو نمی دهد بایستی پزشک خود را از موضوع مطلع نمایید. در صورتی که شما علایمی نظیر تغییرات خلقی شدید، افسردگی غیر معقول، تغییر در بینایی و یا تغییر در ضربان قلب خود شدید بی درنگ به یک مرکز درمانی مجهز و یا پزشک خود مراجعه نمایید و از راهنمایی وی بهره مند گردید. گرچه حساسیت دارویی شدید به قرص زلفت عارضه ای نادر است اما نباید به سادگی از کنار آن گذشت. بنابراین در صورت پدید آمدن هر یک از علایم حساسیت دارویی بایستی بلافاصله به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. شایعتریان علایم حساسیت دارویی عبارت است از: واکنش پوستی نظیر زدن جوش های ریز تورم لب ها و صورت تنگی نفس

تداخلات دارویی با قرص زلفت

تداخلات دارویی از آن جهت حائز اهمیت است که می تواند اثربخشی قرص زلفت را افزایش یا کاهش دهد. تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که عملکرد این دارو را کاهش می دهد. بنابراین این موضوع می تواند موجب کاهش اثر آن و همچنین طولانی شدن درمان و یا غیر مؤثر گردیدن آن شود. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین صورت که اگر داروی دیگری میزان تأثیر قرص زلفت را افزایش دهد می تواند شما را مستعد عوارض آن نماید. بنابراین پزشک شما بایستی دوز این دارو را کاهش دهد تا احتمال عوارض آن را بکاهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می شود قبل از مصرف داروی خود تمامی داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند تصمیم صحیح تری را در درمان آنها اتخاذ نماید. داروهای آنتی هیستامین(نظیر ستریزین، دیفن هیدرامین)، خواب آور(نظیر زولپیدم، آلپرازولام و دیازپام)، شل کننده عضلانی، مخدرها(نظیر کدئین) و مصرف الکل از مواردی هستند که پزشکتان باید از آن ها آگاهی داشته باشد.

مکانیسم اثر قرص زلفت

سرترالین از طریق جلوگیری از جذب مجدد سروتونین توسط گیرنده‌های عصبی پس سیناپسی و بالابردن غلظت سروتونین در دستگاه عصبی مرکزیاست. سرترالین هم‌چنین به میزان کمی از جذب مجدد دوپامین جلوگیری می‌کند و تا حدی نیز وقفه‌دهنده گیرنده‌های آلفای آدرنالین است.

فارماکوکینتیک قرص زلفت

جذب گوارشی این دارو آهسته است ولی درصورت مصرف با غذا، سرعت جذب و فراهمی زیستی آن افزایش می یابد. پیوند پروتئینی آن خیلی زیاد وحدود ۹۸درصد است. سرترالین درکبد متابولیزه میشود و بطور وسیع تحت تاثیر عبور اولیه قرارمیگیرد. نیمه عمر حذف آن ۲۶-۲۴ ساعت است ولی متابولیت فعال آن نیمه عمر ۱۰۲-۶۲ ساعت دارد. برای شروع اثر ضدافسردگی و ضدپانیک آن ۴-۲ هفته و برای اثر ضدوسواس آن ممکن است زمان بیشتری لازم باشد. درصورت مصرف یکبار در روز دارو،پس از ۷ روز به غلظت پایدار سرمی میرسد. دارو بیشتر بصورت متابولیت از راه کلیه و همچنین از راه مدفوع دفع میشود.

نکاتی در مورد مصرف قرص زلفت

۱- دوره درمان با این دارو باید بطور کامل رعایت شود و از مصرف بیش از مقدار تجویز شده باید خودداری شود. ۲-برای دستیابی به اثر ضدافسردگی دارو ممکن است تا ۴ هفته زمان لازم باشد، ولی برای دستیابی به اثر درمانی در بیماریهای obsessive compulsive ممکن است زمان بیشتری موردنیاز باشد. ۳-درصورت فراموش کردن یک نوبت مصرف دارو حتماًباید موضوع را با پزشک در میان گذاشت. ۴-از قطع مصرف ناگهانی دارو باید خودداری کرد و بهتراست مصرف آن تحت نظر پزشک و بتدریج قطع شود. ۵-به دلیل احتمال بروز سرگیجه، اختلال در تصمیم گیری، تفکر ومهارت های حرکتی، تاروشن شدن اثرات دارو در بیمار، هنگام رانندگی یا انجام کارهایی که نیاز به هوشیاری دارند، باید احتیاط نمود. ۶-بیمارانی که احتمال اقدام به خودکشی در آنها وجود دارد، نباید مقادیر زیاد دارو را بطور یک جا در اختیار داشته باشند. ۷-به دلیل احتمال بیشتر بروز عوارض جانبی در سالمندان، بهتراست مقدارمصرف را با مقادیر کمتر شروع نمود.

روش مصرف قرص زلفت در بزرگسالان و کودکان

بزرگسالان: به عنوان ضدافسردگی و درمان بیماریهای obsessive – compulsive، ابتدا mg/day 50 یک بار در روز،صبح ها یا عصرها، تجویز میشودو پس از چندهفته، برای دستیابی به مقدارموثر یا حداکثر مقدار قابل تحمل توسط بیمار،درفواصل حداقل یک هفتهای به این مقدار میزان mg/day 50 افزوده میشود. عده ای از صاحبنظران معتقدند که در یک یا دو روز اول، بهتر است دارو را با مقدار mg/day 25 شروع نمود. در درمان اختلالات پانیک، اختلالات استرس پس از تروما (PTSD)، اختلالات اضطرابی اجتماعی (ترس از اجتماعات)، ابتدا mg/day 25 به صورت یکبار در روز، صبح ها یا عصرها، تجویز میشود. پس از یک هفته مقدار مصرف را بر حسب نیاز به میزان mg/day 50 افزایش میدهند و سپس برحسب نیاز بیمار و یا برحسب تحمل بیمار در فواصل حداقل یک هفته ای،مقدار mg/day 50 به این مقدار اضافه میشود. برای درمان اختلالات خلقی دوران قاعدگی، دوروش مصرف وجود دارد. در روش اول مقدار mg/day 50 در طول دوره عادت ماهانه مصرف میشود. در روش دوم همین مقدار در طی دوران لوتئال یا سیکل ماهانه مصرف میشود. برحسب نظر پزشک میتوان مقدار مصرف را در ماه بعد mg/day 50 نیز افزایش داد. بیشینه مقدارمصرف دارو در بزرگسالان برای درمان اختلالات خلقی دوران قاعدگی در صورتی که در طول دوره عادت ماهانه مصرف میشود مقدار mg/day 150 و اگر در فاز لوتئال تجویز میشود مقدار mg/day 100 است. در بقیه موارد مصرف، بیشینه مقدارمصرف دارو در بزرگسالان mg/day 200 است. کودکان: برای درمان اختلالات obsessive-compulsive درکودکان ۱۲-۶ ساله، ابتدا mg/day 25 و در نوجوانان ۱۷-۱۳ ساله mg/day 50، یکبار در روز، صبح یا عصر، تجویز میشود و در فواصل حداقل یک هفته ای مقدارمصرف برحسب نیاز یا تحمل بیمار افزایش می یابد.

راهنمایی در مورد مصرف قرص زلفت

۱- قبل از مصرف این دارو با پزشک معالج خود در موارد زیر مشورت نمائید : ::در صورت وجود یا سابقه هر نوع حساسیت به این دارو . ::در صورت بارداری و یا شیردهی ::در صورتیکه بیمار کودک و یا فرد مسن باشد. ::در صورت مصرف سایر داروها. ::در صورت ابتلاء به سایر بیماریها مخصوصا” ابتلا به نارسایی کبدی.

قرص زلفت و قرص خواب

چه داروهایی زولوفت را تحت تاثیر قرار می دهند؟ با توجه به اینکه مصرف سرترالین با داروهای دیگر شما را خواب آلود و یا سرعت تنفس شما را کاهش می دهد . قبل از مصرف سرترالین همراه با یک قرص خواب، داروهای ضد درد مخدر، یک شل کننده ی عضلانی، یا یک دارو برای اضطراب یا تشنج ، با دکتر خود مشورت کنید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص زلفت صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص سیتالوپرام ♥ قرص ژنی ترت ♥ قرص سرماخوردگی ♥ قرص سرترالینقرص سقط جنین